zondag 3 maart 2013

Duo Challenge # 25

Het is begin Maart dus weer tijd voor een nieuwe Duo - Challenge. Nummer 25. Het is deze keer een ontwerp van Jolanda. Het is een Easel paasei kaart geworden die in een lange smalle envelop past en bestaat uit 3 ovalen. Ik heb er een paaskaart van gemaakt, 

maar bij de gemaakte voorbeelden door de collega-designers kun je zien dat er meer mogelijkheden zijn met dit model. Jullie kunnen je fantasie de vrije loop laten. Maar natuurlijk zijn hier weer regels aan verbonden.
Het is weer een PDF bestand en verschillende snijbestanden.
Vraag dit bestand aan, voor 25 maart, door een mail te sturen naar info@annettescreafarm.com en zet erbij Duo-Challenge#25". Zet de omschrijving erbij, want er lopen meerdere challenges via dit mail adres!! Je ontvangt dan de bestanden.
Je bent verder vrij hoe je deze kaart gaat decoreren. Gebruik echter wel het originele patroon. Doe je dit niet, dan doe je helaas niet mee voor de prijzen. Tja, wij houden het voor iedereen zo eerlijk mogelijk. Natuurlijk ben je volger van dit blog en heb je het bovenstaand logo op je blog staan.

Van je mooiste creatie maak jij een foto die je  voor 30 maart mailt naar info@annettescreafarm.com


4 opmerkingen:

Hoi,wat leuk dat je langs komt op mijn blog en ik vind het altijd leuk als je een berichtje achterlaat.
Vind je mijn kaarten mooi, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.
groetjes Adriana