dinsdag 2 april 2013

Duo Challenge # 26

Het is begin April dus weer tijd voor een nieuwe Duo - Challenge. Nummer 26. 
Deze challenge is naar een idee van onze designer Ilonka. 
 Annette heeft er een Silhouette snijbestand en een PDF bestand van gemaakt. Het is een taartkaart wat voor ieder feestje gebruikt kan worden. Je kunt hem laten staan, maar door de strook er om heen te doen blijft hij netjes op elkaar en kan hij in een gewone envelop verstuurd worden. Als je het bestand aanvraagt ontvang je ook de 50 jaar kaars en de ovalen tag erbij. Maar deze challenge gaat dus om het kroontje. Je hebt dus verplicht om de taartkaart te gebruiken en het kroontje

Vraag dit bestand aan, voor 25 april, door een mail te sturen naarinfo@annettescreafarm.com en zet erbij Duo-Challenge#26". Zet de omschrijving erbij, want er lopen meerdere challenges via dit mail adres!! Je ontvangt dan de bestanden.
Je bent verder vrij hoe je deze kaart gaat decoreren. Gebruik echter wel het originele patroon. Doe je dit niet, dan doe je helaas niet mee voor de prijzen. Tja, wij houden het voor iedereen zo eerlijk mogelijk. Natuurlijk ben je volger van dit blog en heb je ons logo op je blog staan.

Van je mooiste creatie maak jij een foto die je mij voor 30 april mailt en hieronder bij Mr. Linky plaatst. Op  30 april maken wij bekend wie de winnaar is van deze challenge. 
Veel succes.
hieronder de voorbeelden van de ontwerpers.

hieronder mijn voorbeeld.nog meer insperatie opdoen?
ga dan naar het blog duo-challenge-26


4 opmerkingen:

  1. mooi kaartje.
    Vind de patronen altijd erg leuk, maar heb hem een paar keer opgevraagd en vind mijn creatie dan achteraf niet mooi en meestal erg pittig om te maken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beautiful...gorgeous design and colours.xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi,wat leuk dat je langs komt op mijn blog en ik vind het altijd leuk als je een berichtje achterlaat.
Vind je mijn kaarten mooi, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.
groetjes Adriana